Getest op 5 belangrijke punten:
Design | Vindbaarheid | Techniek | Actualiteit | Usability

Meer informatie

Wilt u weten of uw website nog voldoet aan de moderne eisen van een website? Laat dan gratis een website onderzoek uitvoeren door professionele webdevelopers.

Om een website onderzoek aan te vragen hoeft u alleen maar het bovenstaande formulier in te vullen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u de resultaten van het website onderzoek toe te sturen

Contact

Mediaversa Uden

Protonenlaan 3
5408 NJ Uden

info@mediaversa.nl

0413 - 472547

uw webwinkel wordt getest op 5 belangrijke punten:
design / techniek / usability / vindbaarheid / actualiteit

Completewebwinkel analyse

Als u de webwinkel test succesvol hebt aangevraagd ontvangt u normaal gesproken binnen 24 uur de webwinkel analyse. Deze webwinkel analyse zal worden opgestuurd naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.

Met behulp van de webwinkel analyse kunt u zien waar de sterke en zwakke punten van uw webpagina liggen. Uw webpagina's zullen worden beoordeeld op de volgende criteria: functionaliteit, design, vindbaarheid, actualiteit en techniek.

Wat te doen metde uitslag?

Scoort uw webwinkel slecht volgens de webwinkel analyse? Probeer de slechte punten dan te verbeteren. U kunt altijd contact met ons opnemen om het één en ander door te spreken. Wij kunnen u van professioneel advies voorzien en helpen uw webpagina's te verbeteren. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Webwinkel analyse voorbeeld

Bekijk hier een voorbeeld van de webwinkel analyse die u zult ontvangen na het aanvragen van een check.

webwinkel analyse

< Ga terug naar home