Getest op 5 belangrijke punten:
Design | Vindbaarheid | Techniek | Actualiteit | Usability

Meer informatie

Wilt u weten of uw website nog voldoet aan de moderne eisen van een website? Laat dan gratis een website onderzoek uitvoeren door professionele webdevelopers.

Om een website onderzoek aan te vragen hoeft u alleen maar het bovenstaande formulier in te vullen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u de resultaten van het website onderzoek toe te sturen

Contact

Mediaversa Uden

Protonenlaan 3
5408 NJ Uden

info@mediaversa.nl

0413 - 472547

uw webwinkel wordt getest op 5 belangrijke punten:
design / techniek / usability / vindbaarheid / actualiteit

Waarom eenwebwinkel test?

Er zijn genoeg redenen om een webwinkel test uit te laten voeren. De ontwikkeling van internet en webwinkels gaat in zeer snel tempo en daarom is het belangrijk om zo nu en dan te kijken of uw webwinkel nog wel voldoet aan de moderne eisen die eraan worden gesteld.

Uw concurrenten doen er waarschijnlijk ook alles aan om via internet zoveel mogelijk klanten binnen te halen en u wilt ze natuurlijk niet uit het oog verliezen in die strijd. Laat uw webwinkel daarom testen door ons webwinkel test team.

Hoe werkt dewebwinkel test?

Alles wat u hoeft te doen is het invullen van bovenstaand formulier. Uw webwinkel wordt dan door onze professionals onderworpen aan een aantal tests.

De webwinkel test zal bestaan uit:

Webwinkel test: usability. Is uw webwinkel doelgericht en/of volledig?

Webwinkel test: design. Het design van uw webwinkel is zeer belangrijk. Uw webwinkel is een online visitekaartje en bepaald voor een groot deel hoe mensen over uw bedrijf denken.

Webwinkel test: vindbaarheid. Ook al is uw webwinkel nog zo mooi, als uw potentiële klanten deze niet weten te vinden heeft u er weinig aan.

Webwinkel test: actualiteit. Door uw webwinkel actueel te houden zorgt u dat bezoekers blijven terugkeren naar uw webwinkel.

Webwinkel test: techniek. De techniek achter uw webwinkel is niet meteen zichtbaar, maar deze kan de effectiviteit van uw webwinkel sterk beïnvloeden.

< Ga terug naar home